Vse kategorije
EN

vsi

Grafenski koledar

Grafenski koledar

  • Pregled
  • parameter
  • Povpraševanje
  • Podobni izdelki
Odvijanje sprejme dvojne postaje za samodejno menjavo zvitka brez ustavljanja, kar ima visoko proizvodno učinkovitost in se lahko prilagodi zahtevam različnih premaznih površin.
Matrica za ekstrudiranje z režo ima visoko natančnost nanosa, napaka nanosa pa je manjša od 0.5 svile. Glava za nanos in zaznavanje suhega lepila sta v istem sistemu.
Pečica ima obliko velikega loka in med njima ni vrzeli. Sekcije 1-12 uporabljajo zgornji dovod zraka. Vroči izpušni plin kroži v zračni kanal, potem ko je dopolnjen s svežim zrakom, kar močno prihrani energijo in zmanjša emisijo izpušnih plinov; nadzor temperature pečice sprejme digitalni sistem za nadzor temperature, SCR pa se uporablja za nastavljiv nadzor moči, kar zmanjša vpliv na električno omrežje zaradi električnega ogrevanja visoke moči. vpliv. Glede na potrebe proizvodnega procesa ga je mogoče prilagoditi delovanju z nizko močjo, s čimer se močno zmanjša poraba energije.
Nastavitveni mehanizem otiralnika za dimenzioniranje prevodnega lepila bakrenega traku. Strgalo je mogoče hitro nastaviti gor in dol, naprej in nazaj ter višinski kot, kar izboljša enakomernost premaza.
Maso za laminiranje proizvaja patent našega podjetja "Chaos Mixing Energy Saving Extrusion Technology Patent", ki je prejel nagrado za napredek znanosti in tehnologije. Ima značilnosti nizke porabe energije, odlične učinkovitosti ekstrudiranja, dobrega učinka plastificiranja in visoke proizvodne zmogljivosti.
Natančen sistem za nadzor napenjanja poskrbi, da podlaga teče bolj gladko. Zmanjšajte konfiguracijo osebja (3-4 osebe lahko uporabite za celoten stroj).
Plošča na dotik je pregledna in enostavna za upravljanje.
Dva motorja krmilita dva valja, zaradi česar je moč stabilna in vrtenje bolj gladko.
Električni deli so iz Nemčije Siemens, bolj stabilni.
List je obdelan s popolnoma samodejnim programabilnim nadzorom, razdalja ločevanja ±1 mm.
Odvijalni del in navijalni del sta na obeh straneh strojev.
Hidravlični cilinder je uvožen iz UAS, visoko precizna hidravlična postaja, tlak je stalbe.
Sistem EPC za odvijanje in navijanje, ohranja material naravnost.
Glavni zvitki so izdelani iz posebnega jekla, visoke trdote, visoke tolerance na pritisk.
Stroj lahko izpolnjuje zahteve različnih tehnologij, imamo različne projekte za različne zahteve.
Toleranca natančnosti zvitka:≤ ± 0.002 mm
Hitrost stroja:1-15m / min (nastavljivo)
Učinkovita širina zvitka:50-400mm
Prostor med zvitki:0-3 mm(nastavljivo)
Velikost zvitka:Ø400x500mm
natančnost zvitka:
a.roll trdota:HRC66-68
enostranska trdota〉20mm
b.Cilindričnost zvitka:± 0.002mm
c. Roll zaključek:Ra0.02 um
d. Toleranca gibanja valja:± 0.002mm
ID cevi za odvijanje in navijanje:3.
Velikost stroja:4.8Mx2.2Mx2M
toleranca natančnosti zvitka≤ ± 0.002 mm
hitrost stroja1-15m / min (nastavljivo)
efektivna širina zvitka50-400mm
Prostor med zvitki0-3 mm (nastavljivo)
velikost zvitkaØ400x500mm
enostranska trdota> 20mm
cilindričnost zvitka± 0.002mm
toleranca gibanja zvitka± 0.002mm
ID cevi za odvijanje in navijanje3.
velikost stroj4.8Mx2.2Mx2M
Uporaba opreme:Ta stroj naj bi prevlekel grafensko prevodno pasto na PET okoljevarstveni poliestrski film, pritisnil bakrene zapiralne trakove na obeh straneh in ga končno razrezal na kose po laminiranju s PET filmom in polietilenom nizke gostote z ulivanjem. za pripravo na naslednji postopek.
Struktura opreme:Linija za nanašanje grafenskega premaza je združena z linijo za laminiranje LDPE in strojem za rezanje, da se doseže namen racionalne uporabe virov, varčevanje z energijo, visoka avtomatizacija in visoka učinkovitost proizvodnje.
Sestava opreme:Odvijanje PET z dvojno postajo, korona, vlečna sila, prevleka matrice za ekstruzijo z režami, sušilni tunel, spletna testna enota, bakreni trak, prevodno lepilo, dimenzioniranje in premazovanje, odvijanje bakrenega traku, laminacija Sestavljen je iz kompozita, ultrazvočne naprave za lepljenje robov, obrezovanja, rezanja, transport, prenosni sistem, sistem za nadzor napetosti in druge enote.
Število slojev premaza:Prva plast grafenske kaše, druga plast prevodnega lepila iz bakrenega traku in tretja plast LDPE prevleke.

KONTAKTIRAJTE NAS