Vse kategorije
EN

vsi

Stroj za barvanje BO-500*2

Stroj za barvanje BO-500*2

  • Pregled
  • parameter
  • Povpraševanje
  • Podobni izdelki

1. Izdelki podjetja so 360-stopinjsko visokohitrostno vrtljivo vbrizgavanje goriva, hitrost brizganja pa je visoka, da zagotovite, da vbrizgavanje nima slepih ulic in prihrani barvo.

2. Izdelki podjetja so 360-stopinjsko visokohitrostno vrtljivo vbrizgavanje goriva, ki lahko popolnoma razprši in obdela kateri koli izdelek. Ima veliko vsestranskost in lahko prši težke in kompleksne obdelovance.

3. Dvojni prijemalniki za olje delujejo hkrati z brizganjem, kar je 4 do 5-krat več kot ročno brizganje olja, kar močno izboljša delovno učinkovitost. In prihranite več kot dvakrat več barve na podlagi originalnega ročnega brizganja.

4 Oprema našega podjetja absorbira ves oljni prah, ki nastane med vbrizgavanjem goriva, v vodo s pomočjo "tehnologije odsesavanja prahu navzdol" in ga nato odvede v posebno zbiralno mrežo za centralizirano obdelavo. Celoten stroj je popolnoma zaprt in operater se ne more dotikati barve ali vdihavati škodljivih plinov. Zagotovite, da je postopek vbrizgavanja goriva okolju prijazen in ne onesnažuje.

5. Razprševanje poučevanje funkcija, lahko shrani več deset tisoč podatkov.

6. Izdelek je tri leta raziskovalo in razvijalo več kot 20 inženirjev. Po številnih preizkusih ima stroj močno stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Večina notranjih jedrnih delov ima logotip nekaterih tujih dobaviteljev (AirTAC Omron Tiandeshan Neiss Schneider). )

Material ohišja je nerjaveče jeklo.

7. Popolna poprodajna dobava, enoletna garancija in doživljenjsko vzdrževanje. Strokovna poprodajna ekipa, ki zagotavlja tehnično podporo pri škropljenju.

1Napetost220V-750w
2moč1 / 2HP
3Uporabna barvakakršna koli tekočina
4NW380kg
5GW480KG
6velikost stroj1400mm x 1400mm x 1950mm

KONTAKTIRAJTE NAS

Priporočena Izdelki